Ontdek snel ons laatste magazine

Curve Paris - Louisa Bracq

Vakbeurs SIL wordt omgedoopt tot Curve Paris

14/06/2023

Het Salon International de la Lingerie wordt omgedoopt tot Curve Paris en brengt voor de zomereditie een vernieuwd, selectief en trendy aanbod van lingeriecollecties, badmode, resortwear, activewear, accessoires, en meer. Curve Paris en Interfilière Paris hebben de strategische keuze gemaakt om hun vakbeurs in juli te houden, in het hart van het aankoopproces.

Het Parijse zomerevenement stelt zichzelf voor als een Resort Summer conceptstore, dé place to be waar kopers hun zomerkit voor SS24 kunnen vinden. Voor deze nieuwe editie verwelkomt Parijs meer dan 350 exposanten, met meer dan 150 merken. Ook de Interfilière worden dan weer rond de 200 exposanten verwacht.

De zomerse aankleding

De zomerse look-and-feel is ontworpen door studio Costa Molinos en wordt gekenmerkt door een spel van gordijnen, die de verschillende zones van elkaar afgrenst. Het tapijt, dat levensecht oogt, vertelt ook binnenshuis het verhaal van een hemels strand met fijn zand en turquoise water.

Buiten

Buiten de beursgebouwen heerst er een feestelijke sfeer met foodtrucks en 100% zomers entertainment. Er wordt ook een privéavond voor exposanten en kopers georganiseerd in het Perchoir Porte de Versailles.

Exposed

In Exposed zullen we opnieuw een unieke selectie van topmerken en ultra-creatieve opkomende merken vinden.

Praktisch

Categorieën: