Ontdek snel ons laatste magazine

Over ons

Aphrodite Pro is een uitgave van Matido bv, die gespecialiseerd is in het uitgeven van vaktijdschriften. Het magazine Aphrodite PRO verschijnt twee keer per jaar en wordt verdeeld onder alle lingeriespeciaalzaken in de Benelux.

Verhaal achter Aphrodite

Het allereerste nummer van Aphrodite verscheen in de winter van 1990 en telde 28 bladzijden. Dit was toen nog exclusief voor lingeriespeciaalzaken in België. Doorheen de jaren groeide Aphrodite uit tot een toonaangevend vakblad en kregen ook de Nederlandse en Luxemburgse winkels het tijdschrift in de bus. Onze grote troef bleek en bleef ons tweetalig karakter en onze neutrale kijk op de sector.

Naast de voorstellingen van de nieuwste lingerie-, badmode- en nachtmodecollecties, alsook beenmode en accessoires, focust Aphrodite PRO ook op diepgaande dossiers over uiteenlopende onderwerpen binnen de branche, komen winkels, invoerders en fabrikanten aan het woord in interviews en brengen we de meest actuele nieuwsberichten uit de sector. Ons magazine verschijnt steeds bij aanvang van het beursseizoen, waardoor het winkeliers inspireert bij hun nieuwe aankopen. Tussentijds nieuws komt op deze website terecht, in onze maandelijkse nieuwsbrieven en op onze Facebook en Instagram.

Ons team

Filip is eigenaar van uitgeverij Matido, waaronder Aphrodite PRO valt. Hij houdt zich het liefste bezig met netwerken in verschillende talen, verhalen uitdiepen én hij is de man die voor de advertenties zorgt. Zit je met een vraag omtrent advertentieruimtes, dan spreek je best Filip aan.

Jozefien is allround medewerker en zorgt voor de (web)redactie en het beheren van de sociale media. Heb je een leuk idee voor een artikel of een samenwerking? Of zoek je als winkel hulp bij je teksten? Dan brainstormt Jozefien graag met je mee.

Consumentenplatform Lingerienet

Ons team beperkt zich echter niet tot deze B2B-kanalen, maar verzorgt ook een consumentenplatform met de naam Lingerienet. Hier vindt de consument allerhande trends, tips, collecties, nieuws en wedstrijden over wat er op dát moment in de lingeriespeciaalzaak ligt. Zo maken we de cirkel rond!