Ontdek snel ons laatste magazine

Lingerie PRO

LingeriePRO kondigt de SUNSET SHIMMER zomereditie aan!

19/06/2023

In een vorig artikel beschreven we al hoe de nieuwe zomereditie van LingeriePRO eruit zou zien, maar nu hebben we nóg meer details... Met als meest opvallende nieuwigheid: de Sunset Shimmer Soirée!

Nieuw: Sunset Shimmer Soirée

Omdat LingeriePRO "het feest van de branche" is en "bezoekers uit voorbije succesvolle edities aangaven dat ze het netwerken ter plaatse sterk apprecieerden", aldus organisatrice Nathanaëlle Verdruye, zal er dit jaar een Sunset Shimmer Soirée plaatsvinden! 

De naam Sunset Shimmer verwijst naar de trendkleur van SS24, namelijk Apricot Crush – een peachy oranje dat tevens de kleur het beursthema is, én naar een romantische zonsondergang. Denk aan de golven van de zee die glinsteren onder het zachte licht van een idylische zonsondergang.

De ‘luxueuze’ roze loper wordt uitgerold, cocktails worden geshaked en dit onder de tonen van een DJ. De hele fashion scene krijg de kans om nog even na te praten op een classy party. Denk aan stijlvolle animatie, goodiebags en meer, in een glamoureuze setting.

Meer info én een persoonlijke kijk op Kortrijk door de organisatice lezen jullie in onze Aphrodite, die nu bij de drukker voor jullie wordt klaargestoomd!

Praktische info

  • ​​​Datum: zondag 30 & maandag 31 juli 2023
  • Tijdstip: elke dag van 9u tot 18u
  • Locatie: Kortrijk Xpo (Hal 6)
  • Meer info: www.lingeriepro.be
  • Contact organisatie, sales, PR, beeldmateriaal en algemene vragen: Nathanaëlle Verdruye - Senior Accountmanager / Tel: +32 56 24 11 22 / nathanaëlleverdruye@kortrijkxpo.com
Categorieën: