Ontdek snel ons laatste magazine

  Lingerie(PRO) is the drug for me

  19/12/2018

  Hoe onderscheid je jezelf als ondernemer tegenover de concurrentie? Die vraag stellen winkeliers zich tegenwoordig dagelijks. Maar ook een modevakbeurs moet steeds vernieuwen om aantrekkelijk te blijven en voldoende bezoekers over de vloer te krijgen. Ook al ben je dan de enige lingerievakbeurs én vaste waarde sinds 2001 in België in deze sector.  

  What to expect?

  Ook tijdens de komende editie van LingeriePRO is het aanbod enorm, met zo’n 350 collecties. De vaste waarden zijn opnieuw aanwezig, maar er is een opvallende beweging op het vlak van mannenmode, nachtmode, leisurewear én badmode, met verschillende nieuwkomers. B-Leaf en Naturana presenteren er bovendien voor het eerst de Joop-collectie en ook VFB Lingerie met o.a. Lou Paris is terug van weggeweest.

  CATCH! me if you can!

  Deze winter pakt LingeriePRO uit met een bijkomend initiatief waarbij nieuwe, opkomende, verrassende of voor de eerste keer deelnemende merken binnen een aparte setting hun collectie kunnen tonen. 

  Nog uitzonderlijk in deze editie is de samenwerking met Kooplust die ter ondersteuning van de winkeliers 50 tips selecteerde om betere sales te genereren. Belgische labels worden dan weer in de spotlight gezet in samenwerking met Creamoda. Lees alle details in onze komende uitgave van Aphrodite PRO!

  Praktische info

  De 37ste LingeriePRO Tradefair vindt plaats op zondag 27 en maandag 28 januari 2019 van 9u-18u in Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen. Registreer je vooraf op www.lingeriepro.be

  Categorieën: