Ontdek snel ons laatste magazine

  Dit was de 38ste editie van LingeriePRO

  14/08/2019

  Op 28 en 29 juli vond in Antwerpen de 38ste editie van LingeriePRO plaats, dé beurs voor de bodywear professionals in de Benelux. Het thema was klaar en duidelijk: ‘sun, sea, my beachwear & me’. De sfeer was navenant.

  Het aantal bezoekers was deze editie voor 100% gelijk aan die van zomer '18, iets wat de organisatie terecht trots inboezemt. We weten allemaal dat, nu er op economisch vlak meer vragen dan antwoorden in de lucht hangen en vele winkels hun deuren sluiten, deze status-quo geen evidente is. 

  Badmode nam deze keer de leiding, met meer dan 75% van de 120 standhouders die een collectie toonden die gerelateerd was aan beachwear. Ook op de standen was de zomer dus duidelijk voelbaar.

  Hoogstwaarschijnlijk een wereldpremière was The Silent Show, die verschillende keren plaatsvond. Elke show werd bijgewoond door 60 personen (en was dus steeds ‘uitverkocht’) en zowel kijkers als mannequins droegen een eigen koptelefoon om de show te volgen. Van standhouders storen was er dus absoluut geen sprake. Een fijn nieuwtje is dat het LP-team dit concept nog verder zal uitbreiden voor de 40steeditie van de beurs, op 26 en 27 juli 2020. 

  Voor volgende winter staat het hoofdthema ‘duurzaamheid’ op de planning. Ook de ‘CATCH!’-hoek zal voor de tweede keer te vinden zijn aan de ingang: een zone die speciaal gewijd is aan jonge ontwerpers met duurzame, verrassende en veelbelovende merken. 

  Meer info op www.lingeriepro.be of via info@lingeriepro.be.

  Categorieën: