Ontdek snel ons laatste magazine

Salon International de la Lingerie in het nieuw

30/12/2022

De internationale beurzen Salon International de la Lingerie en Interfilière staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk.

 

Ze maken tegenwoordig deel uit van de WSN-groep en dat heeft ook voor de bezoekers zijn voordeel. Met een en dezelfde badge heb je meteen toegang tot het grootste mode-evenement van de winter. Naast beide lingeriegerichte beurzen kan je ook inspiratie vinden op Who’s Next, Impact en Bijorcha, die op hetzelfde moment doorgaan in de hallen van Porte de Versailles.

De sleutelwoorden voor de nieuwe aanpak zijn renovatie, durf, betrokkenheid en positiviteit. Daarom ligt de focus op duurzame mode, inclusie en diversiteit en worden startende en geëngageerde bedrijven gesteund.

Het Salon International de la Lingerie en Interfilière ontvangen deze winter samen meer dan 400 exposanten, waaronder gevestigde waarden, internationale leiders, iconische merken maar ook jonge designers en nieuwe aanstormende talenten.  

De nieuwe scenografie werd voor deze editie toevertrouwd aan Studio Costa-Molinos, opgericht door Romain Costa (architect, influencer en content creator) en Adan Molinos, architect in Spanje en Brazilië.

Elke ruimte binnen hall 4 werd volledig opnieuw bedacht. Bij het binnenkomen vind je meteen de iconische merken. Het creatieve universum bestaat uit EXPOSED, dat zich in het hart van de show bevindt en het Forum, waar producten en materialen worden gemixt en een link vormen tussen de twee beurzen SIL en Interfilière

Met drie catwalks per dag krijg je de kans om The Selection, de Hit Products en de belangrijkste stukken van het seizoen te ontdekken tijdens een wervelende show. 

Wie op zoek is naar nog meer inspiratie kan terecht op een van de vele lezingen over producten, materialen, de markt en trends. 

Praktisch

 
 
Categorieën: