Ontdek snel ons laatste magazine

Badjas Kimono Esla - ZusenZomer

Nu ook plus size badjassen en kimono's bij ZusenZomer!

21/06/2023

ZusenZomer is een oer-Hollands familiebedrijf, 12 jaar geleden opgericht door de twee zussen Petra en Martine. We kennen het merk vooral door de unieke collectie van hamamdoeken in hoge kwaliteit: handgemaakt én fairtrade.

Enkele jaren geleden breidde de collectie uit met mooie hamam badjassen en kimono’s voor hem en haar. Nu is er echter, op aanvraag van velen, nog een leuke nieuwigheid aan toegevoegd: plus size modellen, geschikt voor maat 44-48.

Badjassen en kimono's

De badjassen en kimono's pronken sinds enkele jaren in de collectie en trekken steeds meer verkooppunten én consumenten aan. Handgemaakt uit de hamamdoeken van zachte en luchtige katoen, zijn de unieke designs prachtig geweven en vooral heel kleurrijk. Er komt erg veel handwerk bij kijken, maar elk stuk is even zorgvuldig afgewerkt.

De kimono's zijn te mooi om alleen maar thuis te dragen: zo zijn ze ook op het strand fijn te dragen, leuk op een jeans én stijlvol voor in de sauna. Helemaal in combinatie met de bijpassende hamamdoeken.

Zus Martine aan het woord:

"

We kregen steeds vaker van dames de vraag waarom onze collectie niet beschikbaar was voor grotere maten. We werken veel met One Size modellen, omdat we die precies uit twee hamamdoeken kunnen knippen. Omdat de vraag echter zo groot was, gaan we nu de mooie Esla badjassen in groen en blauw in twee maten aanbieden. Uiteraard ook met bijpassende hamamdoeken!

"

Plus size voor heren

Of ze ook plus size modellen voor heren hebben? Jazeker. Martine voegt toe: "Het hangt een beetje van het model af. Zo is bijvoorbeeld de badjas Geo Black in XL ook voor heren geschikt, en deze valt tegelijk ook onder de dames plus size collectie. Daarnaast is badjas Hazan echt een unisex model! Deze is in drie maten verkrijgbaar, dus zelfs voor grote heren!"

Meer over het merk

Inmiddels heeft ZusenZomer al meer dan 100 verkooppunten. Heb jij zelf ook interesse om het merk in je zaak te verkopen? Neem dan contact op met de zussen via deze pagina (voor Nederland) of met hun agenten Reja De Ridder (voor Vlaanderen) en Béatrice Jespers (voor Wallonië).

Geinteresseerden kunnen zich ook direct aanmelden op het b2b-platform b2b.zusenzomer.com.

Nog meer over het merk ZusenZomer lees je in dit artikel.