Ontdek snel ons laatste magazine

Het Nederlandse ZusenZomer verrast met origineel concept

03/01/2023

Een opvallende nieuwkomer op de markt is ZusenZomer, “een oer-Hollands familiebedrijf”. Het verhaal van de twee zussen Petra en Martine Siebelink begon in 2010 met een passie voor ondernemen en voor mooie producten met een goed verhaal. 

Fairtrade

ZusenZomer werkt op fairtrade basis samen met kleinschalige weverijen in Turkije, waar weven al een eeuwenoud ambacht is. Originele prints worden eerst voor de hamamdoeken gebruikt, die de basis vormen van de collectie. Daarna verschijnen ze ook op de badjassen, kimono’s en andere accessoires, waardoor er een unieke mix & match-collectie ontstaat. 

Designs en prints

Geometrische designs zoals bij de Square en de Geo badjas wisselen de uitgesproken boho-look van de Reza kimono’s af. Een absolute blikvanger voor in de sauna, over de bikini op het strand maar ook mooi op jeans!  

Ook Reja De Ridder, die het merk in België verdeelt, is erg enthousiast over de collectie.

Reja De Ridder

"

ZusenZomer is een echt familiebedrijf. Petra en Martine leiden de kleinschalige firma en hebben alles perfect in de hand, van design tot levering. De mannequins in de folder en op de website zijn ook hun eigen partners en kinderen. De collectie wordt het hele jaar door geproduceerd, waardoor er steeds voorraad is en er snel geleverd kan worden.

"