Ontdek snel ons laatste magazine

Lingerieweek 2023 komt eraan!

16/02/2023

Van 6 tot 11 maart 2023 is het weer Lingerieweek! Gedurende deze week zet Fedelin, de federatie van en voor de zelfstandige lingeriedetaillist, volop in op het bereiken van consumenten. Dit doen ze door middel van acties op Facebook, in gaststad Brugge en in de deelnemende lingeriespeciaalzaken.

Gaststad en ambassadrice

Om de actie meer mediabereik te geven werkt Fedelin dit jaar samen met influencer Cilou Annys als ambassadrice van de actie. Je vindt haar onder meer op de raamsticker.

Door te werken met een gaststad (Brugge) en ambassadrice is er meer aandacht van de pers en een groter consumentenbereik. Hoe meer (potentiële) klanten horen over de actie, hoe meer zij geïnformeerd kunnen worden over de voordelen van het shoppen van kwaliteitsvolle lingerie en badmode bij de zelfstandige lingeriedetaillist. Er is ook een store locator waarop consumenten kunnen zien welke winkels deelnemen aan de Lingerieweek. Deze vind je hier.

Praktische info 

Als Fedelin-lid neem je gratis deel en ontvang je het promotiepakket per post in de week van 27 februari.

  • Niet-Fedelin leden betalen voor dit pakket 150 euro (ex. btw). 
  • Fedelin lid worden én gratis deelnemen aan Lingerieweek 2023? Dat kan! Meer informatie over deze actie en het lidmaatschap bij Yentl via info@fedelin-lingerie.be of 02/21 22 623
Categorieën: