Ontdek snel ons laatste magazine

Kortrijk Xpo ziet LingeriePRO als hét feest van de sector

02/01/2023

Vorige zomer verhuisde LingeriePRO van zijn vaste stek in Antwerpen naar Kortrijk. Het was voor zowel standhouders als winkeliers uitkijken wat de nieuwe locatie zou doen met de beurs. Eind januari komen we samen voor de tweede editie, maar het organiserend team zal er anders uitzien...

De organisatoren Philippe Bracke en Sabine Verhaeghe beslisten ondertussen namelijk om de exploitatie van de beurs in handen te geven van de mensen van Kortrijk Xpo. We gingen polsen bij beursverantwoordelijke Nathanaëlle Verdruye over wat we kunnen verwachten. Het volledige artikel lees je in onze kersverse Aphrodite PRO, die half januari op je deurmat ligt. Hier alvast een overzichtje.

  • Deze wintereditie is de tweede in de gebouwen van Kortrijk Xpo, maar de eerste die zij vanuit hun organisatie-afdeling opzetten. Weliswaar met nauwe terugkoppeling met Philippe en Sabine.
  • Er zal niet al te veel veranderen voor deze overgangseditie. 
  • Er komt een mooi en representatief exposantenaanbod.
  • Onder het motto 'Be Pro – Be active – Be Pro-active’ wordt er ingezet op een sterke uitbouw van de randmanifestaties. In de drie domeinen wordt er voor interessante workshops & talks gezorgd.
  • Er zullen ook tal van aantrekkelijke suggesties zijn om het beursbezoek te combineren met een bezoek aan het gezellige Kortrijk.

Nathanaëlle Verdruye

"

Voor deze eerste editie in beheer/organisatie van Kortrijk Xpo plannen we om doelbewust niet veel, zelfs niéts te veranderen ten opzichte van de organisatie van Philippe en Sabine. Niet alleen omdat hun organisatie zeer puik in elkaar zat, maar ook en vooràl omdat we eerst van binnenuit de sector willen ervaren én goed leren kennen vooraleer we überhaupt dingen zouden wijzigen. Onze bedoeling is dat de exposanten en de bezoekers deze eerste Xpo-organisatie de ‘nieuwe organisator’ quasi niet opmerken.

"

Waarom moet je er zeker bij zijn?

Volgens Nathanaëlle Verdruye is "elke goede vakbeurs telkens ‘het feest van de sector’. Het momentum waarop professionals elkaar live en persoonlijk kunnen ontmoeten én de evoluties en trends in hun branche gepresenteerd krijgen. Een gemotiveerde professional wil en mag dit gezamenlijke sectormoment bijgevolg niet missen: het is de snélste manier om volledig geïnformeerd te worden én weer helemaal up-to-date te zijn van het reilen en zeilen in je branche. In het geval van Lingeriepro is een bezoek aan de vakbeurs meteen ook een érg belangrijk bestelmoment: het ideale tijdstip om nà het vergelijken van de verschillende producten de concrete bestellingen voor het komende seizoen te plaatsen”.

Praktisch

  • Wanneer: Zondag 29 tot maandag 30 januari 2023. Open van 9.00 tot 18.00 uur
  • Waar: Kortrijk Xpo Hal 1, Doorniksesteenweg 216, Kortrijk
  • Info: www.lingeriepro.be