Ontdek snel ons laatste magazine

Mode Unie nieuwe (Stefaan Allemeersch) en vorige (Peter Geeroms) voorzitter

Mode Unie kondigt nieuwe voorzitter aan

24/01/2024

Op 23 januari vond het Nieuwjaarsevent van Mode Unie plaats, met de presentatie van het nieuw logo én de nieuwe voorzitter

Nieuwjaarsevent met aankondiging nieuwe voorzitter

Op dinsdagavond 23 januari, vond het eerste evenement al plaats: het Nieuwjaarsevent. Hier werden zowel een rebranding, met nieuw Mode Unie-logo, als een nieuwe voorzitter aangekondigd. Stefaan Allemeersch, CEO van GIKS Fashion, neemt het na 15 jaar namelijk over van Peter Geeroms.

Samen met een vernieuwd bestuur wil hij de komende vijf jaar inzetten op het begeleiden van modehandelaars om hen verder future proof te maken in steeds veranderende retailtijden. “Voor merken en retailers die zich durven onderscheiden en zich weten aan te passen aan het consumentengedrag van morgen liggen er veel kansen. Het helpen definiëren van deze kansen en moderetailers over de streep trekken om ze te durven grijpen, dat wil ik de komende vijf jaar met Mode Unie bewerkstelligen”, stelt Stefaan Allemeersch.

Stefaan Allemeersch, nieuwe voorzitter van Mode Unie

"

Voor merken en retailers die zich durven onderscheiden en zich weten aan te passen aan het consumentengedrag van morgen liggen er veel kansen.

"

Naast het mee richting geven aan het beleid van Mode Unie rekent de sectorfederatie op Stefaan om verder te bouwen aan de brug tussen modehandelaars, merkenfabrikanten en andere stakeholders binnen de sector. De krachten bundelen, het uitwisselen van ervaring tussen collega’s en het blijvend bijleren over de veranderende markt zijn essentieel om als modehandelaar te kunnen groeien in deze tijden.

Meer over Mode Unie vind je op hun website en in dit artikel lees je de activiteiten die zij voor 2024 in petto hebben.

Categorieën: