Ontdek snel ons laatste magazine

Hanro opent nieuwe boetiek in New Yorkse Upper East Side

01/12/2022

HANRO, het internationaal luxemerk voor hoogkwalitatieve lingerie, nachtmode en loungewear, komt met een nieuw winkelconcept in New York. 

In oktober opende HANRO zijn tweede flagship boetiek in New York die, met die in Beverly Hills erbij, al de derde merkvestiging is in de Verenigde Staten. De nieuwe winkel ligt op Madison Avenue in de Upper East Side, op wandelafstand van het Guggenheim en Metropolitan Museum.

HANRO directeur Stephan Hohmann

"

We weten dat de meeste van onze Amerikaanse klanten in de Upper East Side in Manhatten zitten. Op deze manier geven we ons cliënteel een perfecte locatie om ons productgamma van dichtbij te kunnen ervaren.

 
"

HANRO telt ondertussen wereldwijd 13 flagship winkels, gesitueerd in New York, Beverly Hills, Munich, Gstaad, Londen, Amsterdam, Rome, Dubai en Wenen. De oudste HANRO winkel ligt in Wenen en werd recent compleet gerenoveerd en gemoderniseerd. 

Trouw aan het motto “less is more”, keert het DNA van het merk in het winkelconcept terug: een open, tijdloos interieur met een combinatie van hout en warme, lichte crèmetinten. 

Categorieën: