Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City Lyon gaat de sportieve toer op

  31/05/2016

  Zoals gekend is deze zomer niet Parijs maar Lyon hoofdstad van lingerie en badmode, want daar vindt van zaterdag 9 tot maandag 11 juli 2016 Mode City plaats. Omwille van de sport (EK voetbal) moest de beurs uitwijken naar Lyon. En net nu, legt de organisatie met SPORTIV' het accent op deze snel groeiende markt van sportlingerie en -badmode.

  Een concept store die 100% gewijd is aan de combinatie vrouw en sport biedt een breed en representatief aanbod van sportlingerie voor zowel beginnende als meer getrainde sporters. De sportwinkel maar ook de gewone lingeriedetaillist vindt er inspiratie en merchandising ideetjes om in te spelen op een nieuwe en groeiende doelgroep voor wie sport deel uitmaakt van het dagelijks leven en op zoek gaat naar advies.

  Het is een trend die sinds enkele jaren in volle expansie is want zo associeert 75% van de vrouwen fysiek actief zijn met algemeen welzijn. Ook steeds meer lingeriemerken hebben dit begrepen en brengen een assortiment sportlingerie op de markt. Zo zijn o.a. Anita Active, Cosabella, Panache Sport, Freya, Triya, Ouseuse, Miraclesuit present op de beurs.

  Tijdens conferenties met experten uit de sector worden ook vragen gesteld bij deze recente en snel groeiende interesse van vrouwen voor de sport. Verder worden ook de resultaten bekend gemaakt van een exclusieve studie bij sportende vrouwen over het waarom en hoe van hun sportkeuzes, -lingerie en -outfits.

  Meer info over het programma vind je hier.

  Categorieën: