Ontdek snel ons laatste magazine

LingeriePRO opnieuw uitgesteld door corona

29/11/2021

Philippe en Sabine van LingeriePRO onthullen de zeer moeilijke beslissing om hun 40ste editie ook dit seizoen op te schorten. Hun woorden:

"Opnieuw verschalkt door het virus, en wellicht niet voor het laatst. (DS 27/11/21)

‘Ik voel me vandaag meer bedrijfslijder dan bedrijfsleider’. (Katrien Vermeire van Sound of Silence in DS 20/11/21)

‘Geen prettige boodschap, de strijd tegen covid wordt er een van lange adem en meerdere jaren’. (Isabel Albers in De Tijd 27/11/21)

‘Evolueren we naar een ‘Winterslaapsamenleving’ waarbij er gedwongen een stolp wordt gezet op de samenleving van november tot het begin van de lente?’ (lezersbrief op lokale nieuwswebsite Nuus.be, 29/10/21)

Dit zijn enkele quotes en krantenkoppen die in het oog sprongen de laatste dagen en die voor ons de huidige onzekerheid samenvatten. Onzekerheid waarvan Sabine en ik hadden gehoopt dat dit gevoel ons pad niet meer zou kruisen, zeker niet na de aangename Let’s Connect Again van een maand geleden.

En het kruist iedereen zijn pad, zo blijkt ook uit reacties van merken, agenten, distribiteurs. De twijfel zaait verwarring want de goesting om als lingeriesector eindelijk opnieuw samen te kunnen komen op LingeriePRO is groot, maar de onzekerheid maakt dat een groot aantal van hen zich niet verder durft te engageren om die ontmoeting ook te realiseren.

En zo zullen we 2 jaar verder zijn met nog steeds geen 40ste editie, want wij hebben besloten dat een volwaardige LingeriePRO eind januari 2022, geen voldoende basis heeft om iedereen een kwalitatieve tweedaagse te garanderen.

De ‘lange adem’ gebruiken we om te herbronnen, om met jullie in contact te treden en uit te kijken naar andere mogelijkheden en uitdagingen. 

Normaal gezien is het typisch voor nieuwjaarswensen om elkaar ‘een goede gezondheid’ te wensen. Wij wensen jullie dit nu al toe want het is meer dan ooit een ‘altijd-jaarwens’ geworden.

We houden zeker contact, warme groeten,

Sabine & Philippe"

#letsstayconnected

Ons team wenst hen zeer veel goede moed!

Categorieën: