Ontdek snel ons laatste magazine

  34ste LingeriePRO, your harbour of inspiration

  27/06/2017

  Als vanouds gaat de 34ste editie van LingeriePRO op 30 en 31 juli 2017 door in de Waagnatie/Hangar 29 in Antwerpen. Het stoere, robuuste gebouw dat in zijn hoogdagen het bruisende hart van de Antwerpse havenactiviteit was, toont zich 2 keer per jaar van zijn zachtste kant wanneer LingeriePRO er zijn intrek neemt. Met zijn unieke locatie in het achterhoofd wil LingeriePRO tijdens deze editie opnieuw een thuishaven voor de lingeriebranche zijn.

  Het stoere havenimago schemert door in het promobeeld van deze editie. Blauw, in al zijn tinten, is een van de modekleuren van dit zomerseizoen. Bovendien is het een sterke industriële kleur waarmee de link industrie en mode snel gelegd is. Reken dus maar op een sfeervolle LingeriePRO met echte havenallures. 

  Sfeer is één zaak maar ook inhoudelijk laat de beurs zich weer van haar beste kant zien. Vertrouwde exposanten en gezichten zijn weer aan boord gehesen, maar er zijn ook heel wat nieuwkomers en merken die terug zijn van even weggeweest. In deze laatste categorie begroeten we o.a. All Sport Fashion (Speedo, Plage du Sud), Dita von Teese, Guess, Vive Maria en Marlies Dekkers. Tot de nieuwkomers behoren Avec Vous Lingerie, Moon by Duranti, Linclalor, Line Trading-Dorélit, M&C Underwear-JOR, Byebra, O’Neill, Palm Beach, Quintsoul, Scampi, Store Concepts en Retailtrust. 

  Voor de meest recente lijst kijk je best op www.lingeriepro.be. Ook alle praktische info vind je daar terug. Nieuw is dat je met tram 7 tot vlakbij de Waagnatie komt. Voor wie met de wagen komt, is er opnieuw gratis parking met shuttleservice. 

  LingeriePRO zou LingeriePRO niet zijn als er geen plaats zou zijn voor ontspanning en gezelligheid. Dit keer kan je hiervoor terecht in een echte beachbar (of moeten we zeggen havenbar) die aanleunt bij Hall 2 en je een uniek uitzicht op de Schelde biedt. "Lesceau" is de ideale eindhaven om alle inspiratie te laten bezinken en door te spoelen. Registreren om aan boord te gaan voor deze nieuwe editie van LingeriePRO kan hier.

  Categorieën: