Ontdek snel ons laatste magazine

  Nog vernieuwingen bij Lingerie PRO

  26/12/2016

  Na de frisse restyling van het tweedaagse beursevent vorig jaar, steekt nu ook de Lingerie PRO-website in een compleet nieuw en hedendaags kleedje. De registratiemodule kreeg een upgrade en de site werd aangepast aan het intense gebruik van smartphones en tablets.

  LingeriePRO trekt ook bewust de kaart van verantwoord ondernemen. De standen krijgen LED-verlichting wat ondermeer zorgt voor een warmere lichtkleur en ook alle tapijt wordt volledig gerecycleerd.

  Bewuster en gezonder leven en optimale vrijetijdsbesteding maken dat verschillende artikelen ook hun weg vinden naar de bodyfashion zoals activewear, underwear op basis van minder gekende natuurlijke vezels, accessoires in natuurlijk rubber, enz.

  Een beursbezoek is een essentieel onderdeel in het aankoopbeleid, aldus organisator Philippe Bracke. Het stelt de leverancier in staat om op korte tijd heel wat contacten te leggen en het biedt de bezoeker de kans om alle nieuwe collecties te ontdekken en eventueel al een groot deel van de orders te plaatsen. De speciale Boabee-App biedt hierbij een uitstekend hulpmiddel om tijdens het contact op LingeriePRO onmiddellijk heel wat informatie over collecties, prijslijsten, folders, … doorsturen. 

  Met zeer ruim en divers aanbod van nieuwe collecties voor herfst/winter 2017-2018 belooft deze LingeriePRO opnieuw een van de belangrijkste lingerietreffens van het jaar te worden.

  Afspraak dus op zondag 29 en maandag 30 januari 2017 in Waagnatie Expo & Events te Antwerpen telkens van 9u-18u. Voor wie ook alvast de zomereditie wil vastleggen: dat wordt zondag 30 en maandag 31 juli 2017. 

  Meer inlichtingen: info@lingeriepro.be of +32 475 28 55 03

  Categorieën: