Ontdek snel ons laatste magazine

Registreer je nog snel voor LingeriePRO

26/07/2018

Op zondag 29 en maandag 30 juli vindt in Antwerpen opnieuw LingeriePRO plaats. Ben je nog niet geregistreerd? Doe dit dan snel, want dit biedt tal van voordelen.

De beurs staat er al jaren om gekend om telkens weer te vernieuwen en te verrassen. Eind juli worden in de Antwerpse Waagnatie de collecties voor lente-zomer 2019 voorgesteld.

Je kan er niet naast kijken. Deze zomer pakt LingeriePRO uit met een erg opvallende campagne waar alles draait rond de liefde voor de lingerie. Het is duidelijk dat het team niet alleen de sector door en door kent, maar ook dat die liefde voor de lingerie groot is en blijft.

Tijdens deze editie kan je ook een gepimpte minifiets winnen. Dit kan door de Facebook-pagina te liken en het lingerieprotradefair Instagram-account te volgen. Maak vervolgens een leuke foto op de beurs, post die op Instagram, tag lingerieprotradefair, en gebruik de hashtags #lingeriepro en #jaimelalingerieminivelo.

Praktische info

LingeriePRO Tradefair heet jullie van harte welkom op de 36ste editie op zondag 29 en maandag 30 juli 2018 van 9u-18u in Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.

Surf voor je gratis ticket en alle info naar www.lingeriepro.be

Contact: info@lingeriepro.be

Categorieën: