Ontdek snel ons laatste magazine

Nieuw bestuur Bodyfashion Nederland - Bodyfashion Tradefair 2017

25/11/2016

Vanaf januari 2017 zal de Vereniging Bodyfashion Nederland met een nieuw bestuur de belangen van de bodyfashion branche verdedigen.

Onder leiding van Daniel Meijer, directeur Anita Nederland, gaan Wendy Eyckenbos van LingaDore, Onno Mijs van Maryan Beachwear, Renate van Ligten van Body & Beach ReVa en de heer Wybrand Pel, RA als penningmeester met veel enthousiasme van start in hun nieuwe functies.

De organisatie van de Bodyfashion Tradefair heeft alvast een veelbelovend jaar voor ogen voor alle retailers op het gebied van lingerie, onder-mode, been- en badmode, homewear en pyjama’s.

Een retaillandschap dat nog steeds onderhevig is aan het nieuwe consumentengedrag zal zich nog meer moeten onderscheiden door het specialistische karakter van winkel, personeel en aanbod.

Tijdens de Bodyfashion Tradefair zien wij naast de fantastische bestaande merken ook oude vertrouwde merken terug maar ook zeker weer een ruim aanbod aan nieuwe merken. Met name op het gebied van nachtmode en lingerie is er veel te ontdekken tijdens de komende beurs.

Uiteraard zullen de slingers rondom het evenement niet ontbreken in het Bodyfashion Center. Een waanzinnig mode theater met een spectaculaire show en een special “Red Carpet Vip Night” voor genodigde en pers op de zaterdagavond.

Kortom voor iedere serieuze retailer een must om op 12, 13 en 14 februari de Bodyfashion Tradefair te bezoeken.

Voor nadere informatie: Vereniging Bodyfashion Nederland/Cube Events B.V. – Helen Ypma – info@bodyfashion-nederland.nl – telefoonnr. 085 9022 620

Categorieën: