Ontdek snel ons laatste magazine

  Naturana Beach SS21: beestig zomers

  24/08/2020

  Het kernthema in de nieuwe collectie van Naturana Beach is “afhankelijkheid”. "Het coronavirus en het bijbehorende “nieuwe normaal” maken dat we in zekere zin afhankelijk zijn; afhankelijk van partners, maar ook van collecties", zo klinkt het. 

  Naturana Beach

  Voor Naturana Beach betekent dit dat ze focussen op wat ze het beste kennen, trouw blijven aan hun roots en easy-to-wear swimwear blijven bieden in de middelste prijsklasse. Er werd wel beslist om het aantal stijlen in de nieuwe SS21 collectie te verminderen.

  De collectie gaat verder in de lijn van de nieuwigheden van de voorbije jaren: kleurrijke, levendige prints met een uitstekende pasvorm en veelzijdige strandstijlen die de collectie vervolledigen. De mix & match stijlen lopen door in 2021. Ook de spacercups hebben hun succes bewezen en blijven deel uitmaken van van de collectie, net als de quick dry soft cups, die sneller drogen en waterdoorlatend zijn. Ook zal er opnieuw gebruikt gemaakt worden van Lycra-materialen. 

  Een van de hoofdtrends zijn de dierenprints: luipaardprints, allover flamingoprints, gemixt met bloemen en vlindervleugels, maar ook een zwart-wit print. Alle individuele stijlen kunnen gecombineerd worden, wat een extra bonus geeft binnen het verkooppunt.

  Enkele hoogtepunten: 

  • roze en oranje bloemen op een zwart-witte flamingoprint
  • ronde figuren in levendige kleuren
  • opvallende bloemenprints in alle kleuren van de regenboog, met een matching pastelkleurige alloverprint
  • “Pink Panther”: een luipaardprint op zandkleurige basis met roze schijn

   

  De focus binnen de jongere stijlen blijft op bikini’s liggen (gevuld en met onderbeugel), met bandeau- en triangel one-pieces. Voor de rijpere vrouwen zijn er allerhande badpakken, aangevuld met assorti bikini’s en tankini’s. Ook het postoperatieve aanbod voor de jonge klant wordt uitgebreid met onder meer een unibadpak en een tankini. De stijlen hebben vulling en extra pockets en kunnen door elke vrouw gedragen worden.

  Cupmaten in de collecties gaan van A of B tot E en soms tot F en G.  Ook de bijpassende tops en broeken blijven in het aanbod, wegens succes. Confectiematen gaan tot maat 52.

  Voor meer info over Naturana Beach, contacteer deze spelers.

  Categorieën:
  Merken: