Ontdek snel ons laatste magazine

  Registreer nog snel voor LingeriePRO op 29 en 30 januari 2017

  24/01/2017

  De beurshallen van de Waagnatie in Antwerpen zijn al jaren dé vertrouwde stek waar het laatste weekend van januari de lingeriebeurs LingeriePRO doorgaat. Maar de beurs maakte in het voorbije jaar weldegelijk een evolutie door, vooral digitaal en ecologisch.

  Met een frisse, hedendaagse restyling van het beursevent, een nieuwe website met heel wat praktische, digitale mogelijkheden en een investering in LED-verlichting en 100% gerecycleerd tapijt kijkt LingeriePRO de toekomst positief en vol energie tegemoet.

  De 120 standhouders presenteren tijdens de 2 beursdagen een zeer ruim en divers aanbod corsetterie, nachtmode, homewear, beenmode en accessoires voor winter 2017-2018. Het betekent een hele tijdsbesparing als je tijdens de beurs orders kan plaatsen maar gewoon kijken en ontdekken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bovendien is het een plek bij uitstek om inspiratie op te doen, collega's te ontmoeten en te netwerken. 

  Voor de meeste lingeriespecialisten is het een vanzelfsprekendheid om aanwezig te zijn op de enige modebeurs die ons land rijk is. De toegang is gratis en vooraf registreren wordt nog steeds beloond met enkele fijne extra's. U komt toch ook?

  Categorieën: