Ontdek snel ons laatste magazine

LingeriePRO #39: hoe worden we deze keer verrast?

23/12/2019

LingeriePRO is zoals ieder seizoen dé place to be om een overzicht te krijgen van wat de lingeriesector het komende seizoen biedt. Wat kunnen we deze keer verwachten?

Aanbod 

Naast het trouwe standhouderpubliek, worden er ook nieuwe exposanten verwelkomd, zowel op vlak van lingerie (zoals Marsylka, Gossard-Berlei, Seher Mensucat,...) als op gebied van servicegerichte bedrijven (Incluyo, Softtouch en Bäero Light).

Ook CATCH! keert terug na het succes van vorige winter. Dit is een dedicated zone bij de ingang van de beurs, waar dit seizoen onder meer Andres Sarda, Fake Love Swimwear en Bamboo Belgium hun collecties presenteren.

Let’s connect

Het thema van de vakbeurs is dit seizoen ’Let’s connect’, een boodschap met meerdere lagen. Een eerste idee hierachter is dat ondernemen gebaseerd is op intermenselijke connecties. LingeriePRO is het uitgelezen moment om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en duurzame contacten te leggen.

Een andere insteek is de focus op duurzaamheid. Ieder bedrijf dat zich bewust is van de huidige situatie en zichzelf serieus neemt, is bezig met het zoeken en toepassen van duurzame alternatieven, zowel vanuit een terechte zorg voor People en Planet als met het oog op de Profit, de klassieke ‘Triple P’. LingeriePRO trekt de duurzaamheidskaart en vraagt standhouders om duidelijk te communiceren naar de bezoekers over hun al dan niet duurzame artikels.  

The Good Shop 

En om het levensecht te maken, is er The Good Shop: een fictieve winkel op de beurs waar enkel duurzame collectiestukken getoond worden, een verzameling van het beste wat de standhouders op dat vlak te bieden hebben. En ook de beursorganisatoren zelf kiezen bewust voor een duurzaam alternatief...

Een uitgebreider artikel en nog veel meer hierover in onze aankomende Aphrodite Pro.

We ontmoeten je graag op onze stand!

Praktisch

  • Wanneer: Zondag 26 en maandag 27 januari 2020 van 9u-18u
  • Waar: Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen. 
  • Hoe: Registreer je vooraf op www.lingeriepro.be
Categorieën: