Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City Parijs maakt positieve balans op

  23/07/2015

  Zo'n 14.000 professionelen trotseerden begin juli de loden hitte om in Parijs de nieuwe lingerie-, bad- en nachtmodecollecties te ontdekken voor zomer 2016. 

  Met 72% niet-Franse bezoekers bewijst Parijs nog steeds de naam internationale beurs waard te zijn. In de bezoekers-top 5 staat Frankrijk op de eerste plaats, gevolgd door Duitsland en Italië. Plaats 4 en 5 zijn voor Groot-Brittannië en Spanje. Opgemerkt was een plaatsje in de top 10 voor Nederland.

  De nieuwe inrichting die de bezoekers via een brug een wijds zicht over de beurshal bezorgde en het trendforum en de jonge ontwerpers aan de ingang van de beurs konden op veel bijval rekenen. Het zorgde misschien eerst voor wat verwarring maar zette de bezoeker er evenzeer toe aan om nieuwe dingen ontdekken. Ook de dagelijkse modeshows die in een wervelend half uur durend spektakel een combinatie brachten van lingerie en badmode, waren een lust voor het oog. 

  Een van de hoogtepunten van deze editie was ongetwijfeld de feestelijke viering van de 30ste Interfilière en de retrospectieve show van iconische badpakken en bikini's in het al even iconische Parijse zwembad Molitor. Een evenement waarvan we u met plezier nog even laten meegenieten...

  Categorieën: