Ontdek snel ons laatste magazine

  Aftellen naar 30ste editie van LingeriePRO

  23/07/2015

  Nog enkele dagen voor LingeriePRO, het grootste lingerie-evenement van de Benelux, de deuren opent voor haar dertigste editie. Op 26 en 27 juli zijn de twee beurshallen van de Antwerpse Waagnatie opnieuw netjes opgevuld met een uitgebreid gamma van corsetterie, bad- en nachtmode gepresenteerd door zo'n 125 standhouders. 

  De beurs is gedurende die 30 edities geleidelijk gegroeid zonder aan de gemoedelijkheid en gezelligheid van de eerste uitgaven in te boeten. Dit is voelbaar onder de bezoekers maar evengoed onder de exposanten die elkaar liever zien als concullega's dan als concurrenten, aldus organisator Philippe Bracke. 

  De goede naam van de beurs reikt ook al langer over de landsgrenzen heen. Zo'n kwart van de bezoekers zijn Nederlandse winkeliers die maar wat graag afzakken naar Antwerpen om er naast te werken ook van de culinaire en culturele troeven van de stad te genieten. En dat geldt uiteraard niet alleen voor de buitenlandse bezoekers...

  Nog niet ingeschreven? Klik hier om u gratis te registreren. Het zorgt voor een vlotter verloop en levert u leuke extra's op. Ook parking is gratis en een shuttle-dienst zet u af voor de ingang. 

  Categorieën: