Ontdek snel ons laatste magazine

  Dit wil je nog weten over de komende LingeriePRO

  22/01/2020

  Dit weekend is het weer zover: LingeriePRO opent de deuren voor een massa enthousiastelingen uit de lingeriesector: retailers en standhouders uit de Benelux en verder ontmoeten elkaar, praten bij en ontdekken samen de nieuwste collecties. De laatste updates over deze aankomende beurs lees je hieronder.

  Word InstagramPRO

  Hoe doe je dat toch, die Instagram, of hoe doe je het nog beter? Op LingeriePRO vinden zowel zondag 26 als maandag 27 januari EHBI- sessies plaats, oftewel Eerste Hulp Bij Instagram - become an instagramPRO. Deze sessies vinden plaatsen in Hall 2 en worden verzorgd door paperweight.be.

  Kernthema van de beurs

  Je kan er niet meer naast: duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), Corporate Social Responsibility (CSR): het zijn hot items. Wil je als bedrijf vandaag de dag serieus meedraaien, dan ben je onlosmakelijk met het thema duurzaamheid in de weer. Ook LingeriePRO beseft de noodzaak van dit thema en dat uit zich op verschillende manieren. In onze Aphrodite PRO las je al meer over The Good Shop: een fictieve winkel met enkel een duurzaam aanbod. Hiermee willen de beursorganisatoren de winkeliers/aankopers inspireren om bewust in te kopen.

  Kennis is key

  Kennis is key en daarom heeft LingeriePRO na booklet 1 ‘Hoe optimaliseer je je beursdeelname’ nu ook een tweede booklet opgesteld: ‘Hoe kan je duurzaam ondernemen?’. Met deze handige gids wilt het beursteam bezoekers en standhouders wegwijs te maken in het grote bos van duurzaamheid.

  Zien we je daar? Bezoek zeker ook onze stand aan de ingang van de Waagnatie: pas met ons je store locator aan, stel ons andere vragen of kom gewoon even hallo zeggen!  

  Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.

  Zondag 26 en maandag 27 januari 2020.

  Categorieën: