Ontdek snel ons laatste magazine

  Feestelijke opening nieuw depot Maryan Mehlhorn in Laufenburg

  21/07/2017

  Niets dan blije gezichten vorige week vrijdag 14 juli bij het Duitse badmodelabel Maryan Mehlhorn. In het Duitse Laufenburg werd nl. de uitbreiding van het logistiek centrum van het badmodemerk feestelijk geopend. In een recordtijd van 6 maanden werd het bestaande depot van 4500 m2 uitgebreid naar 9000m2 wat eveneens voor een verdubbeling van de opslagcapaciteit van 20000 naar 40000 afgewerkte producten zorgde. Een showroom van 400 m2 maakt het indrukwekkende gebouw compleet. 

  Zo'n 250 gasten, medewerkers van het bedrijf en de bouwondernemingen als ook de burgemeester en gemeenteraadsleden konden zich van de immense afmetingen vergewissen. Voorzitter van de raad van bestuur Thomas Mehlhorn bedankte in zijn toespraak voor de goede en snelle samenwerking met alle betrokkenen. De aanwezige politici erkenden dan weer het economisch belang van het bedrijf voor de stad en de streek. 

  Een terechte conclusie, want dat het goed gaat met de Maryan Mehlhorn Group, is het minste wat je kan zeggen: Op Mode City in Parijs begin deze maand kreeg het label nog de onderscheiding als Europa's best verkopende badmodeleverancier van 2017. Genoeg redenen om een feestje te bouwen dus...

  Categorieën:
  Merken: