Ontdek snel ons laatste magazine

LingeriePRO duikt de zomer in en dompelt ook jou onder…

19/07/2019

LingeriePRO pakt voor de 38ste keer uit met een verfrissend concept, dat de Benelux lingeriespeciaalzaken ongetwijfeld zal inspireren.

Sun, sea, my beachwear and me

Ongeacht wat de weerman voorspelt, tijdens LingeriePRO zullen we de zomer voelen. Bezoekers die op 28 en 29 juli Waagnatie Expo binnengaan, zullen ‘baden’ in zomerse sferen en genieten van de al even sfeervolle beursinkleding. Traditiegetrouw wordt er tijdens de zomereditie van de beurs naast corsetterie ook veel badmode getoond.  

Wat valt er te ontdekken?

Meer dan 300 collecties in lingerie, badmode, nachtmode, homewear, shapewear, legwear, activewear... voor dames, heren en kinderen. 

Opvallend is dat er - naast de vaste waarden en de traditionele Benelux-standhouders – meer en meer interesse uit internationale hoek komt. Ook enkele nieuwe merken worden verwelkomd, waaronder Barts (NL), Blue Forêt (FR), Bomain (NL), Lisca (SL) by Body & Beach Reva (NL), Boxer in Blue (NL), D’Autan (BE), Escora (DE), GL-Amour bij Gina Hermans Agenturen (BE), Kris Line Lingerie (PL), Miss Rosy Lingerie (GR), Billabong, Roxy Quicksilver en New Edition Home for Pip Studio (NL).

NIEUW: The Silent Show

Misschien wel de meest opvallende ‘stunt’ van deze editie is de muisstille Silent Show. Om de standhouders te ondersteunen in het presenteren van hun collecties én de bezoekers te inspireren, baseert LingeriePRO zich op Silent Disco (een disco waar iedereen een hoofdtelefoon draagt) en presenteert ons de Silent Show: merken tonen hun collecties aan het publiek dat via een hoofdtelefoon de hele show kan beleven.

Philippe Bracke, bedrijfsleider van LingeriePRO: “Er is al langer vraag naar showmogelijkheid. Met The Silent Show hebben we een ideale manier gevonden om hierop in te spelen zonder de andere beursbezoekers te storen tijdens hun aankopen.”

Het praktische plaatje

WANNEER? Op zondag 28 en maandag 29 juli 2019 van 9u-18u

WAAR? In Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.

HOE? Registreer je vooraf op www.lingeriepro.be.

Categorieën: