Ontdek snel ons laatste magazine

  Ten Cate Bodyfashion wint Business Succes Award 2015

  18/11/2015

  Ten Cate Bodyfashion is in Nederland door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de onderkledingbranche.

  Een Succes Award wordt op basis van onderzoek en strenge selectiecriteria toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. 

  De jury prijst de innovatiedrang van de firma: "TCB is een mooi voorbeeld van een oer-Hollands bedrijf, dat tijdig met de ontwikkelingen is meegegaan, dat vooroploopt in innovatie en een duidelijke focus heeft op de toekomst". Ondermeer dankzij de heroriëntatie in de jaren 90 en de overname van het merk Tweka heeft de onderneming ondertussen een uitstekende marktpositie in de Benelux opgebouwd. 

  Ten Cate Bodyfashion biedt een heel breed bodyfashionassortiment voor het midden- en hoger segment, met drie sterke merken: Ten Cate, Tweka, TC WOW. Een uitgekiende logistiek en een overzichtelijke webshop kenmerken de onderneming, die is gevestigd in Geesteren (Overijssel) en circa 60 medewerkers telt. Daarnaast produceert Ten Cate ook diverse private labels voor ondergoed, badmode en lingerie.

  Meer informatie: www.bodyfashionworld.com