Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City en Interfilière juli 2016 gaan door in Lyon

  17/11/2015

  Op 9, 10 en 11 juli gaan Mode City en Interfilière door in Lyon en niet in Parijs. Reden daarvoor is de finale van het EK die op 10 juli 2016 in Parijs gespeeld wordt.

  Dit grootschalig evenement zal vanzelfsprekend impact hebben op de bereikbaarheid van de beurs, hotelbezetting, vliegtuigen en taxis. Aangezien de journalisten van het Euro Press Centre in de buurt van Porte de Versailles zullen logeren, zijn bovendien de prijzen voor hotels en restaurants nu al aanzienlijk gestegen. 

  In samenspraak met bezoekers en een overgroot deel van de standhouders is daarom beslist om in 2016 de zomerbeurzen Mode City en Interfilière te organiseren in Lyon, de stad waar ze ooit begonnen zijn.

  Lyon werd in 2008 ingeruild voor Parijs maar is intussen sterk geëvolueerd met onder andere een toegenomen hotelcapaciteit en betere bereikbaarheid met o.a. 115 directe vluchten vanuit verschillende Europese hoofdsteden. 

  Om bezoekers en standhouders de beste service te kunnen bieden heeft Eurovet een Hotel Booking Platform opgericht waar tegen onderhandelde prijzen kan gekozen worden uit een ruim aanbod aan hotels in verschillende prijsklassen en transportmogelijkheden naar het Eurexpo Exhibition Park. 

  Dit platform is bereikbaar op 0033 4 93 68 76 00 en op
  www.modecity.b-network.com of www.interfiliere.b-network.com.

  Deze beslissing werd nu bekend gemaakt om uw bezoek zo goed mogelijk te kunnen plannen en werd al genomen voor de tragische gebeurtenissen van 13 november in Parijs.

  Op 23 tot 25 januari 2016 gaat SIL zoals gepland door in Paris Expo en zullen vanzelfsprekend de nodige veiligheidsmaatregelen genomen worden.

  Meer info: www.lingerie-swimwear-paris.com

  Categorieën: