Ontdek snel ons laatste magazine

  Waagnatie Antwerpen volgeboekt voor 31ste Lingerie PRO

  16/12/2015

  Met 125 standhouders, waarvan 15 nieuwkomers, is het opnieuw full house in de Waagnatie te Antwerpen voor de 31ste editie van Lingerie PRO op 31 januari en 1 februari. 

  Een vakbeurs waar je als retailer maar beter bij kunt zijn want de fysieke lingeriezaak heeft nog nooit zoveel toekomst gehad, aldus beursorganisator Philippe Bracke. Hij baseert zich hiervoor op trendwatcher Herman Konings die een uitspraak uit 2014 van dr. Sima Nadler, retailreseacher van IBM, citeert: "in five years, buying local will beat online."

  Als enige modevakbeurs in België toont LingeriePRO dat het lokale en zeker het persoonlijke contact dé krachten zijn waar de retailer zijn aandacht ten volle moet op focussen.

  Tijdens de 31ste editie zie je een zeer ruime waaier aan collecties waarbij nacht- en ondergoed zich sterk profileren met enkele Benelux-primeurs en dit voor het hele gezin. Ja, ook de kinderen en vooral de mannen vinden hun gading!

  Ook het aanbod beenmode is hoogst interessant met nieuwkomers zoals Le Bourget en Max Mara maar ook vertrouwde namen zoals Cette, Pierre Mantoux, Black&Blanche, Wolford en Kunert tekenen present.

  Het is een wintereditie maar we verlangen al naar lente en zomer en verschillende exposanten spelen daar op in door nog bestelbare collecties of voorraadprogramma's aan te bieden voor o.a. bad- en nachtmode.

  Reden genoeg om je onmiddellijk in te schrijven als bezoeker via www.lingeriepro.be. Zo krijg je o.a. enkele extraatjes zoals 2 glaasjes cava per geregistreerde retailer.

  Ter info: Het interview met trendwatcher Herman Konings over de "fygitale winkel", leest u hier.

  Categorieën: