Ontdek snel ons laatste magazine

  Boek nu je gratis ticket voor Salon International de la Lingerie

  16/11/2017

  Parijs is en blijft de grootste beurs ter wereld op het vlak van lingerie, badmode en activewear. De eerstvolgende editie gaat door van 20-22 januari in Paris Expo – Porte de Versailles. Dankzij Aphrodite kan je opnieuw gratis naar deze beurs. Dit kan via deze link.

  Met zowel het Salon International de la Lingerie als de stoffenbeurs Interfilière biedt beursorganisator Eurovet de winkeliers een brede kijk op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen deze markt. Er worden in totaal zo’n 400 standhouders verwacht, gaande van luxecollecties van designers over merken van jonge ontwerpers tot de vaste waarden binnen de branche van de lingerie, nachtmode, loungewear, homewear, alternatieve labels, prêt-à-porter, voor zowel dames als heren.

  Er worden ook weer tal van lezingen gehouden gericht op de toekomst van de retail. De vier trendruimtes die erg inspirerend werken zijn dit jaar als volgt ingericht: Le Store, Le Pop-Up, Le Concept-Store en L’offre On-Line.

  Traditioneel wordt ook een lingeriemerk gekozen tot Ontwerper van het Jaar. De eer valt deze keer te beurt aan het Japanse merk Wacoal, waarbij schoonheid, sereniteit en innovatie steeds centraal staan.

  Alle informatie over de komende beurs vind je hier.

  Categorieën: