Ontdek snel ons laatste magazine

  De Parijse lingeriebeurs is terug!

  16/05/2022

  Voor de lingerieliefhebbers wereldwijd is er weer goed nieuws: er komt éindelijk weer een beurs aan in Parijs! Alle praktische informatie én wat je er kan verwachten lees je hier.

  Salon International de la Lingerie, Exposed en Interfilière Paris opent op 18, 19 en 20 juni 2022 opnieuw de deuren in Parijs voor drie feestelijke dagen vol nieuwe collecties. Zowel lingerie, nachtmode, loungewear, badmode en activewear worden er geëtaleerd in Porte de Versailles, Hall 7.2.

  Meer dan 200 merken komen samen op deze langverwachte vakbeurs in de modieuze hoofdstad van Franrijk. Ook deze editie zijn er specifieke hoekjes voorzien voor

  • de opkomende, organische spelers die zich inzetten om duurzame mode op de markt te brengen,
  • de merken die zich focussen op de nieuwe generatie, de millenials,
  • ...

   

  Op Exposed kunnen we opnieuw een hele reeks unieke, jonge merken en ontwerpers ontmoeten, terwijl Interfilière Paris ons meeneemt tussen stoffen en accessoires in de lingeriemarkt.  

  De trends die deze beurs centraal staan zijn ‘groene’ lingerie, genderneutrale lingerie, ‘body energy’ en alle soorten slipjes. 

  Ook zullen er weer live workshops te volgen zijn, zoals de bra fitting van Kimmay Caldwell, genderneutrale make-up, ... en verschillende lezingen, onder meer over de lingeriewereld van morgen en de vooruitzichten van trendwatchers.

  Bovendien is er elke dag om 14u en om 16u30 een energieke modeshow voorzien.

  Zien we jou daar ook?

  Categorieën: