Ontdek snel ons laatste magazine

Wacoal is Designer of the Year

16/01/2018

Dit jaar bekroont Eurovet op het Salon International de la Lingerie in Parijs de firma Wacoal tot Designer of the Year. Het lingeriemerk Wacoal maakt deel uit van de Wacoal Europe groep die ook de merken Fantasie, Freya, Elomi, Goddess en  B.tempt’d in zijn portefeuille heeft.

Eurovet verkoos Wacoal omwille van het sterke creatieve ontwerp en de innovatieve producten. Directeur Sachiyo Wakashiro is erg tevreden met deze award en bedankt alle medwerkers bij Eurovet alsook alle klanten en leveranciers voor hun continue ondersteuning. “We proberen steeds onze grenzen te verleggen binnen de productontwikkeling en kijken altijd hoe we nieuwe technologieën in onze ontwerpen kunnen toepassen. We maken daarbij gebruik van de nieuwste stoffen en technieken. Onze shapewearcollectie “Sexy Shaping” kreeg al heel wat lovende kritiek en is echt een uniek product op de markt”, weet Sachiyo Wakashiro.

Wacoal maakt al sinds 1946 lingerie van AA-F-cup. In 1990 was Wacoal de eerste Japanse lingeriefabrikant die naar Frankrijk kwam. In april 2012 nam Wacoal de Eveden Group over. De producten van Wacoal worden in maar liefst 47 landen verkocht en de groep heeft locale divisies over de hele wereld.

Categorieën:
Merken: