Ontdek snel ons laatste magazine

LingeriePRO - schrijf je eigen verhaal

16/01/2018

Een van de grote voordelen van zelfstandig zijn? Het feit dat je zelf kan beslissen waar je met je zaak naartoe gaat. Je eigen richting kiezen en je eigen verhaal schrijven.

Vanuit die gedachte nodigt lingeriepro al voor de 35ste keer alle lingeriespeciaalzaken uit naar antwerpen, waar men in de waagnatie meer dan 300 collecties kan ontdekken.

Voor deze editie kiezen organisatoren Philippe Bracke en Sabine Verhaeghe voor een vernieuwende aanpak van de beurs die inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal treffen. Hiermee willen ze de toon zetten en de bezoekers inspireren om hetzelfde te doen in hun winkel. Op basis van acht inspirerende individuen worden verschillende verhalen verteld. Elk van de meer dan 300 collecties die je op de beurs kan ontdekken heeft een eigen warm, fijn, sexy, comfortabel, cosy of sportief verhaal. LingeriePRO is een smeltkroes waar oneindig veel creatieve modebeelden gecombineerd kunnen worden, waarmee je als winkelier je eigen stijl naar voor kan brengen en je op die manier je eigen shop kan onderscheiden van andere.

PRAKTISCH

Zondag 28 en maandag 29 januari 2018 van 9u-18u

Waagnatie Expo & Events, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen.

Surf voor je gratis ticket en alle info naar www.lingeriepro.be

Contact: info@lingeriepro.be

Categorieën: