Ontdek snel ons laatste magazine

Vlieg met Mode Unie mee op inspiratietour naar Hong Kong

12/10/2022

Hong Kong heeft vele gezichten: opvallende concept stores in wolkenkrabbers liggen er naast kleine, generatiesoude winkels. Wereldwijd staat het bekend als de duurste retaillocatie, met flagships van de meest toonaangevende merken. Mode Unie neemt 13 retailers mee op inspiratietour doorheen deze shoppingmetropool. Ben jij erbij?

Dit jaar is Hong Kong de locatie voor de inspiratietour van Modie Unie voor de lingerie- en moderetailer. Laat je meenemen in de meest innovatieve retailconcepten en inspirerende hotels en restaurants, terwijl je kan meeproeven van de rijke lokale cultuur. Een niet te missen beleving voor jou en je winkel! 

Samen met Stijn Nachtergaele van Nightingale ontdek je alles wat Hong Kong te bieden heeft op vlak van innoverende retail- en designconcepten en kom je op onbekende plaatsen waarin je je volop kan laten inspireren.

Wil je meegaan met mode- en lingeriecollega’s op deze inspiratietour? Dan kan je je inschrijven via info@modeunie.be

Praktisch

  • Wanneer? 12 tot 17 februari 2023
  • Voor wie? De lingerie en fashion retailer
  • Deelnameprijs?  Als lid betaal je 3.750 euro (ex.btw). Niet-leden betalen 4.200 euro.
  • Inbegrepen: vlucht heen en terug, alle overnachtingen, begeleiding door Nightingale en Mode Unie, alle maaltijden (exclusief alcoholische dranken) en inkom voor de te bezoeken plaatsen
  • Inschrijven? Via info@modeunie.be. Plaatsen zijn beperkt tot 13 retailers!

 

 

Categorieën: