Ontdek snel ons laatste magazine

  Mode City Paris focust op ontmoetingen en contacten

  12/06/2017

  Na een uitstapje naar Lyon in 2016, gaat op 8, 9 en 10 juli 2017 Mode City opnieuw door in het vertrouwde Pavillion 1 van Paris Expo - Porte de Versailles. De beurs legt als grootste speler in de sector van de lingerie en badmode, de focus op ontmoetingen en contacten en dat in een aangename en zonnige sfeer.   

  Uiteraard kan je er de nieuwe zomercollecties van  meer dan 400 internationale lingerie- en badmodemerken ontdekken. Die worden gepresenteerd in de verschillende gekende categorieën, gaande van gevestigde waarden, over de meer trendgebonden badmode, designermerken en jonge creatievelingen, tot herenmode en accessoires. 

  Twee speciale zones staan in de kijker dit jaar. Sportiv' heeft na de positieve test van vorig jaar een volwaardige plaats veroverd. Steeds meer mensen en vooral ook vrouwen gaan bewust meer bewegen en sporten. Een tendens die vermoedelijk een blijvende stempel zal drukken op onze samenleving, op de leefwereld van de vrouw, de mode en de sport. Sportiv' zet daarom een selectie van merken uit de sport, lingerie, badmode en accessoires in de kijker die esthetische en technische eigenschappen combineren. Een originele en inspirerende zone voor wie zich in die nieuwe doelgroep wil verdiepen. 

  Ook met Exposed kijkt Mode City naar de toekomst. Matthieu Pinet, stichter van de online gallery boetiek The Shape of the Season kreeg carte blanche om in deze ruimte een gedurfde en avantgarde selectie van gerenommeerde merken en onbekende ontwerpers te presenteren. Ga zeker een kijkje nemen om er de trends van morgen te ontdekken en laat je verrassen door deze ecclectische en orginele visie op de lingeriemarkt.

  Gratis naar Mode City?

  Dat kan via Aphrodite: klik op deze link en bestel nu je gratis badge.

  Categorieën: