Ontdek snel ons laatste magazine

Krijg nieuwe klanten door een bezoek aan onze stand op LingeriePRO

09/07/2019

Zoals ieder seizoen heeft ook ons team (Aphrodite en Lingerienet) een stand op LingeriePRO, de vakbeurs in Antwerpen. Dit jaar ligt onze focus in het bijzonder op het rond maken van de cirkel en op jou, als retailer, aan nieuwe klanten te helpen via onze store locator.

Omdat het belangrijk is dat het aanbod van je winkel online correct wordt weergegeven, kan je tijdens LingeriePRO onze hulp inschakelen. Lukt het niet om de store locator aan te passen of vind je er gewoon de tijd niet voor? Tijdens LingeriePRO brengen wij samen met jou op vijf minuten je winkelpagina op lingerienet.be in orde. Kom gerust langs voor meer informatie, met of zonder afspraak!

Waarom langskomen?

Omdat we steeds vaker deze of gelijkaardige reacties van consumenten krijgen: 

“Ik zag een supermooie bikini op jullie website. Toen ik klikte op de store locator, vond ik enkel lingeriewinkels aan de andere kant van het land die dit merk verkopen. Toen heb ik de bikini maar online besteld.”

Zonde wanneer je dit merk echter wél verkoopt, maar dit gewoon niet hebt aangegeven op onze winkelpagina!

Tijdens de beurs krijg je de kans om samen met ons alle merken die je verkoopt aan te klikken op je winkelpagina op onze website. Zo weet ook die consument in de toekomst, wanneer deze een leuk merk op onze website tegenkomt, jouw winkel te vinden in plaats van een webshop. 

Praktisch: zondag 28 en maandag 29 juli in de Waagnatie in Antwerpen.

Categorieën: