Ontdek snel ons laatste magazine

  Lingerie PRO zomereditie 2017: nieuwe look en digitale mogelijkheden

  09/06/2016

  Op 31 juli en 1 augustus 2016 is Antwerpen weer the place to be voor de Belgische en Nederlandse lingeriespecialist. Op Lingerie PRO ontdek je de nieuwe collecties lingerie, badmode, nachtmode, homewear, beenmode en accessoires voor zomer 2017. Tot zover het vertrouwde nieuws.

  De beurs kreeg een kleine make-over of update, zo u wil. Met een nieuw logo, een frisse look & feel en de introductie van digitale mogelijkheden willen beursorganisatoren Philippe Bracke en Sabine Verhaeghe de beursbeleving nog optimaliseren. 

  Het punt in het nieuwe logo is een duidelijk statement, aldus Philippe. "Lingerie PRO wil meer dan ooit het centrale punt zijn waar de branche elkaar ontmoet en met elkaar handelt, kortom waar de toekomst zich verder ontplooit. Daarom geen eindpunt, maar wel een punt midden in het logo." 

  Met het interactief beursplan en de online beurscatalogus op www.lingeriepro.be (kies "bezoeker") kan je je beursbezoek grondig voorbereiden. Via het exposanten-, merken-, en productoverzicht kan je al heel wat informatie verzamelen over merken en standen en zelfs online een afspraak maken.

  Standhouders kunnen dan weer gebruik maken van een app om allerlei info, prijslijsten, fotomateriaal, collecties te uploaden om die onmiddellijk naar de geïnteresseerde bezoeker door te mailen.

  Voor meer informatie en registratie: www.lingeriepro.be

  Categorieën: