Ontdek snel ons laatste magazine

  EUROVET stelt vakbeurs uit van juni naar september 2020

  09/04/2020

  De wereldwijde gezondheidscrisis dwingt ook Eurovet om de kalender aan te passen. De beursorganisatoren willen hun evenementen namelijk enkel laten plaatsvinden in gezonde en marktvriendelijke omstandigheden.

  Net zoals veel andere modeshows- en beurzen, zal ook de lingeriebeurs die voor 27-30 juni 2020 gepland stond nu plaatsvinden in september. Dat betekent dat de vakbeurs in de Paris Fashion Week zal vallen, die om dezelfde reden de oorspronkelijke datum heeft afgelast. De nieuwe datum voor de Parijse lingerievakbeurs is 5-7 september 2020.
   

  Spelers uit de volledige lingerie- en badmodeindustrie, van materialen tot afgewerkte producten, zullen dus begin september terug samenkomen. De locatie hiervoor is paviljoen 3 op Porte de Versailles, naast de Who’s Next ready-to-wear en de beurs voor modeaccessoires. 

  De leveranciers van materialen en textielaccessoires voor Lingerie, Swim en Sport zullen verenigd worden onder ‘Interfilière Paris show’, terwijl badmode- en lingeriemerken hun nieuwe collectie zullen kunnen voorstellen tijdens de Riviera show, het event voor bestellingen in het naseizoen. Interfilière Paris en Riviera zullen samenwerken met Who’s Next om de herlancering van de industrie een duwtje in de rug te geven. 

  Categorieën: