Ontdek snel ons laatste magazine

  Gratis naar SIL en Interfilière Paris op 21, 22 en 23 januari 2017

  08/12/2016

  Het campagnebeeld van SIL is duidelijk. De draad symboliseert de banden van een sociaal netwerk, een levendige lingeriegemeenschap die gedurende de drie beursdagen, 21, 22 en 23 januari 2017, samenkomt, samenwerkt, informeert en plezier maakt. Tegelijk is ook snel de link gemaakt naar stoffenbeurs Interfilière, waar je op hetzelfde ogenblik de stoffen en trends voor zomer 2018 kunt ontdekken.

  Naast de collecties van bijna 500 internationale merken van lingerie, nacht- en loungewear, beenmode en herenondergoed, ontdek je in het trendsforum de nieuwste trends voor het najaar en de winter van 2017.

  Het is de plaats bij uitstek om inspiratie op te doen en bij te leren want met de Retail Academy leer je vanuit 7 verschillende merchandising inzichten hoe je je product best presenteert en zodoende beter kan verkopen. 

  Andere vaste waarden van de beurs zijn de dagelijkse conferenties en modeshows die in 30 minuten een overzicht bieden van de mooiste lingerie- en loungewearmerken op de beurs. Voor de meest in het oog springende en origineelste stukken moet je The Selection bijwonen. 

  Met Uncover creëert de beurs dit jaar een nieuwe exclusieve ruimte waar een selectie van gedurfde, avant-garde ontwerpen van zowel gekende namen als van alternatieve merken gemixt worden. In deze inspirerende concept store krijg je de kans om stijl en moderniteit te herinterpreteren en worden de trends van morgen onthuld. 

  Alle beursinfo (standhouders, programma) vind je ook terug op de beurs app die je gratis kan downloaden. Wie specifiek op zoek is naar een bepaald product, merk, kan beroep doen om de Personal Shopper service. En indien gewenst kan via de beurs een afspraak gemaakt worden met een standhouder. 

  Gratis badge via Aphrodite

  Via Aphrodite kunt u dit alles gratis gaan ontdekken in Parijs. Klik op deze link en bestel nu je gratis badge.

  Categorieën: