Ontdek snel ons laatste magazine

  Onze sector in de bloemetjes: dit wordt Lingerieweek 2019

  08/02/2019

  De Lingerieweek, ook wel de week waarin we samen met Fedelin onze sector volop in de bloemetjes zetten, nadert met rasse schreden. Maar wat kan je dit jaar verwachten en hoe zit het praktisch in mekaar? Aphrodite zet het voor je op een rij.

  Wanneer?

  De Lingerieweek vindt plaats van 8 tot 16 maart 2019.

  Door wie?

  Fedelin is de lingerietak van Mode Unie, de federatie van en voor de zelfstandige modedetailhandel. Deze club voor zelfstandige lingeriedetaillisten is overal in de sector aanwezig en streeft ernaar om je lingeriezaak verder te helpen professionaliseren. Met als slagzin “samen sterk voor de lingeriesector”, is de groeiende achterban van Fedelin doorslaggevend om problemen binnen de sector aan te kaarten en samen naar een oplossing te zoeken.

  Dit kan je verwachten van de Lingerieweek:

  • Kant- en klare Facebookposts naar aanloop van en tijdens de Lingerieweek, met onder meer een filmpje over het belang van goede lingerie, posts omtrent Complimentendag, Nationale Pyjamadag, ...
  • Met Internationale Vrouwendag (8 maart) én Nationale Pyjamadag (15 maart) die in de Lingerieweek vallen, is er reden temeer om samen positiviteit in de sector te verspreiden en onze zaak te doen boosten!
  • Geldinzameling via lippenbalsems voor @thinkpink België
  • Wie meedoet, kan een een foto van zijn/haar winkel tijdens de Lingerieweek doorsturen naar info@fedelin-lingerie.be. Ingezonden foto’s verschijnen na afloop in een fotoalbum op Facebook. 

  Hoe doe je mee?

  Word lid van Fedelin (en ineens ook van Mode Unie en UNIZO, samen 299 euro (ex.btw)) en neem zo gratis deel aan Lingerieweek 2019. Je neemt daarnaast ook gratis deel aan workshops en krijgt een fikse korting op de retailtours. Bij overschrijving ontvang je een welkomstpakket met meer informatie over de Lingerieweek en de andere activiteiten op het Fedelin-programma.

  Categorieën: