Ontdek snel ons laatste magazine

  Zet je schrap voor de vakevenementen van Fedelin in 2020

  05/02/2020

  Wil jij graag de nieuwste collecties als allereerste zien? Leren van collega’s voorbij de lansgrenzen? Of met je winkel deelnemen aan de Lingerieweek? Neem dan je agenda erbij en ontdek hieronder de Fedelin-activiteiten voor 2020!

  6-14 maart 2020: Lingerieweek

  Tijdens de Lingerieweek worden zelfstandige lingeriewinkels in de verf gezet bij het brede publiek. Met een online- en perscampagne worden de troeven van de winkels én hun kwaliteitsproducten gepromoot. Winkeliers kunnen hun klanten in de watten leggen met mooie Lingerieweekwaszakjes én manicuresetjes verkopen ten voordele van Think-Pink.

  Praktisch: Fedelin-leden ontvangen gratis het communicatiepakket.

  16-17 maart 2020: Inspiratietour lingeriewinkels in Midden-Nederland

  Het vertrek vindt plaats op maandag 16 maart in Wilrijk. Met eigen bus wordt er verder gereden naar Amsterdam om onderweg (vooral) zelfstandige lingeriewinkels te bezoeken, zodat jij als lingeriedetaillist je kan laten inspireren. Na een retailwandeling in Amsterdam wordt de eerste dag afgerond met een diner en overnachting. Op 17 maart gaat de bustocht verder om ook op de terugweg inspirerende lingeriewinkels én hun ondernemers te ontmoeten.

  Praktisch: Fedelin-leden kunnen hier al van genieten voor slechts 490 euro (+ btw) per persoon. Niet-leden betalen 650 euro. 

  4 juni 2020: Lingerieevent met modeshow preview 2021

  Op 4 juni zullen Wacoal, Anita, Chantelle, PrimaDonna, Lords & Lillies en Sunflair in Serwir (Sint-Niklaas) hun zomercollecties voor 2021 in preview tonen tijdens een modeshow met een gezellige netwerkdrink om af te sluiten.

  Praktisch: Fedelin-leden kunnen gratis aanwezig zijn. Niet-leden betalen 50 euro per persoon.

  11 juni 2020: Mode Unie Zomerevent

  Mode Unie en Fedelin brengen hun leden samen voor een leuk, gezellig én interessant (met gastspreker) Zomerevent.

  Praktisch: Fedelin-leden kunnen gratis aanwezig zijn. Niet-leden betalen 50 euro per persoon. 

  Oktober: Workshop Creatief met kadoverpakking

  In oktober kunnen Fedelin-leden gratis genieten van een workshop waarbij je onder begeleiding inspiratie opdoet om de geschenken in je winkel creatief in te pakken.  

  12-18 oktober 2020: Week van de Belgische mode

  Tijdens de Week van de Belgische mode zetten Mode Unie en Fedelin zich in voor Belgische modemerken en de zelfstandige winkeliers die ze verdelen. Zo wordt er zowel online als in de pers sterk ingezet om dit in de kijker te zetten.

  16-17 november 2020: Inspiratietour Londen

  Op 16 en 17 november 2020 neemt Stijn Nachtergaele van marketing en communicatie bureau Nightingale je weer op sleeptouw. Deze keer wordt er inspiratie opgedaan in het vooruitstrevende en bruisende Londen. Er worden leuke, vernieuwende winkelconcepten én hun zaakvoerders bezocht.

  Praktisch: Met een maximumcapaciteit van 14 retailers, is snel inschrijven de boodschap. Fedelin-leden gaan mee voor 1.090 euro per persoon. Niet-leden betalen 1.250 euro.

  November 2020: BH-Inruilactie

  Gedurende de hele maand november wordt samen met Vrouwen Ondersteunen Vrouwen een Inruilactie opgezet waarbij gebruikte bh’s in de deelnemende winkels kunnen ingeruild (t.v.v. Oxfam) worden voor een kadobon van 10 euro, te besteden in de maand november. Praktisch: Deelname is gratis voor Fedelin-leden en er wordt enkel een bijdrage van 100 euro gevraagd voor het promotiepakket met de affiche en kortingsbonnen.

  Meer informatie over de events of mogelijkheid tot inschrijven vind je via dit e-mailadres, op de website, de facebookpagina of via 02/21 22 622.

  Je vindt alle aankomende evenementen ook terug op onze evenementenpagina.

  Categorieën: