Ontdek snel ons laatste magazine

  Ontdek het merk: CDLP

  05/02/2019

  CDLP, voluit ‘Un Cadeau De La Providence’, is een premium mannenmodemerk met Zweeds design en Portugese productie. Het merk, dat we tijdens LingeriePRO in de Catch! hoek konden bewonderen, zet in op een vernieuwende en toch tijdloze presentatie van mannelijkheid. Naast de duurzaamheid van de producten, getuigen de stijlvolle campagnebeelden van een ontspannen, moderne sfeer. 

  Het verhaal achter de mode

  Andreas Palm en zijn vriend Christian Larson reisden voorheen samen de wereld rond om films te maken. Door het regelmatig delen van hotelkamers, kenden ze al gauw elkaars ondergoed. Ze kwamen tot de conclusie dat er een gebrek was aan opties voor de moderne man die er goed wilt uitzien en zich zo ook wilt voelen. Het idee om comfy en laid-back mannenondermode te creëren, was geboren.

  Naast ondergoed en bamboe kousen, omvat het merk ook mannenbadmode. De producten worden gemaakt in een derde-generatie-fabriek in Portugal, waarna ze in de voor het merk typische, gele dozen verpakt worden. De zijdeachtige zachtheid van de producten is aan Lyocell te danken, een biologisch afbreekbare organische vezel. De cellulosestof die hieruit voortkomt is naast antibacteriaal ook ademend en zorgt voor duurzame modeitems. 

  Andreas Palm aan het woord: "Vrouwen hebben meestal liever variatie in hun lingeriecollectie, maar als mannen iets vinden dat ze graag dragen, kopen ze meteen 20 stuks. Zo gaat het bij CDLP." CDLP kreeg wereldwijd al veel media-aandacht en kan gevonden worden in grote winkels zoals Barneys New York en Totokaelo.