Ontdek snel ons laatste magazine

  Terugblik op de veertigste LingeriePRO

  03/08/2022

  Met 94 exposanten en 210 merken kon iedere LingeriePRO-bezoeker zijn gading vinden en zich voorbereiden op het zomerseizoen van volgend jaar. 

  De kenmerkende LingeriePRO-huisstijl begroet ons als we de hal binnenkomen en het gezellige geroezemoes betekent dat het beursweekend weer is aangebroken.

  Huiselijker dan ooit en toch zeer professioneel: de comfortabele gevlochten zeteltjes om even in uit te rusten, de houten gewelven die een artistieke toets aan de ruimte geven en de - kleine of grote - verschillen tussen de stands waardoor elke booth zijn eigen plaatsje in het geheel krijgt.

  Terugkijkend op de 40 voorbije beursedities konden we met de koptelefoon luisteren naar silent talks: live podcasts met allerhande inzichten uit de sector die we later kunnen vinden via de kanalen van LingeriePRO.

  Vertrouwde en gloednieuwe standhouders heetten de lingerieretailers welkom, de een al iets langer in de sector dan de ander. We spraken met kersverse starters en verschillende duo's die onderling de winkel aan elkaar zouden overdragen of net zouden overnemen.

  'Gemoedelijkheid' zit toch duidelijk in de PRO-genen, waar de beurs ook wordt opgebouwd. Kortrijk Xpo zal hoe dan ook de thuisbasis zijn voor LingeriePRO in 2023 en 2024.

  Wij willen iedereen bedanken die een leuke babbel kwam slaan en hopen jullie allemaal terug te zien op de volgende editie voor HW23 op 29 en 30 januari 2023.

   
  Categorieën: