Ontdek snel ons laatste magazine

  Nieuw op de markt: nachtkleding voor vrouwen met één borst

  03/02/2020

  Vrouwen die een (eenzijdige) borstamputatie achter de rug hebben, ervaren dat veel lingerie en nachtkleding niet meer goed past. Op vlak van prothesebeha’s is er voor deze groep dames ondertussen al het een en ander ontwikkeld (zie Aphrodite #40), maar op vlak van nachtmode lijkt er nog een gemis.

  En dat is waar Évolé op het toneel komt. Dit Nederlandse merk brengt een nieuw en uniek product op de markt voor vrouwen met één borst: luxe, vrouwelijke nachtmode die zelfvertrouwen geeft. 

  Waarom Évolé?

  Veel nachtkleding van de huidige markt is niet meer toereikend voor de vrouw met één borst. Waar de kleding symmetrisch is – en deze vrouwen asymmetrie ervaren – passen veel van de gangbare modellen hen niet meer.

  Evolé komt voor deze vrouwen met een uniek alternatief: een collectie asymmetrische nachtkleding. Deze ontwerpen ademen vrouwelijkheid, sensualiteit en comfort. Evolé geeft hiermee de vrouwen die één borst missen hun zelfvertrouwen weer terug. Een groot cadeau voor vrouwen die dat gevoel kwijt waren.

  Achter de schermen van Évolé

  Een ontmoeting tussen twee ambitieuze dames met een missie, Carlijn en Wilma, is het startschot geweest van wat nu Evolé heet. Waar de één een idee en ervaring had, bracht de ander kennis en vaardigheden. Een cocktail rijk aan ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Na een jaar hard werken, presenteren zij nu met trots de eerste Evolé collectie.

  Contact via carlijn@evole.nl of 0031 (0)6111 85668.

  Merken: