Ontdek snel ons laatste magazine

  Topuitgave van LingeriePRO

  03/02/2017

  De voorbije pink & golden editie van LingeriePro zal de annalen ingaan als een topeditie. De opkomst op zondag was de grootste ooit en zowel bij de standhouders als de bezoekers overheerstte een fijn gevoel van positivisme en zin om de zaken aan te pakken.

  In totaal vonden 680 winkels en bedrijven de weg naar de waagnatie. 68,6% daarvan waren Belgische zaken, 28,4% kwam uit Nederland en 3% uit andere landen als Argentinië, Colombia, Italië, UK,...

  Wat België betreft zijn het vooral de Vlaamse winkels die de beurs bezoeken. Het aandeel van Brussel en Wallonië is gezakt naar 11,3%. 

  Voor de Vlaamse provincies ziet de verdeling er als volgt uit: Vlaams-Brabant: 9% - Antwerpen: 17% - Limburg: 8,5% - West-Vlaanderen: 11,5% - Oost-Vlaanderen: 11,2%

  Met 350 collecties verdeeld over 118 standhouders kreeg de professional een zeer ruime mix van wat de bodyfashionmarkt te bieden heeft. Nogal wat lingeriezaken spreidden hun beursbezoek dan ook over 2 dagen. Ideaal om inkopen te combineren met netwerken en inspiratie opdoen, aldus een beursbezoeker.

  Wil je de volgende keer ook van de partij zijn, noteer dan alvast deze data in je agenda: zondag 30 en maandag 31 juli 2017 in Waagnatie Expo & Events Antwerpen. 

  Categorieën: