Ontdek snel ons laatste magazine

  Salon International de la Lingerie maakt positieve balans op

  03/02/2016

  Ondanks de moeilijke economische en sociale context van de laatste maanden kon het Salon International de la Lingerie een positieve balans opmaken van de voorbije winterbeurs. 

  Het aantal bezoekers bleef nagenoeg gelijk met zelfs een toename van retailers voor de lingerie- en homewearbranches. 

  De iets mindere opkomst van Belgische, Japanese en Amerikaanse bezoekers is gezien de dramatische gebeurtenissen van november niet zo verwonderlijk. Maar de Fransen zelf vonden dan weer wel gemakkelijker de weg naar hun hoofdstad. 

  Het was steeds gezellig druk bij Super Heroes, de plek op het Salon die 100% gewijd is aan mannen en ieder jaar groeit aan geloofwaardigheid door zijn steeds rijker wordend aanbod (32 standhouders). Ook de Beatiful Legs zone waar 22 standhouders neerstreken mocht heel wat volk ontvangen oa. tijdens de verrassende en vernieuwde legwear fashion show. 

  Publiekstrekker van formaat blijven natuurlijk de dagelijkse modeshows die de kijker beroeren en inspireren van begin tot eind. Kippevelmoment zelfs toen Amoena acht vrouwen die borstkanker overwonnen, de catwalk liet opgaan. 

  Markeer alvast 9, 10 en 11 juli 2016 in je agenda om de lente- en zomercollectie 2017 te ontdekken tijdens Mode City dat dit jaar uitzonderlijk doorgaat in Lyon!

  Categorieën: