Ontdek snel ons laatste magazine

Mey SS24

Wellness voor de boezem met de SpaBra van mey

20/09/2023

Mey, een toonaangevend bedrijf voor hoogkwalitatieve lingerie, brengt draagbaarheid, comfort en innovatie samen in haar nieuwste product: de mey SpaBra. Deze beha belooft een ongeëvenaarde draagbaarheid en comfort en biedt een eersteklas wellness-behandeling voor de boezem.


Met extra zachte en innovatieve smart-foam cups die zich perfect aan de buste aanpassen dankzij de geheugenfunctie die gebruik maakt van lichaamswarmte, ervaren dragers een enorm zacht gevoel.

Ook visueel werd aan details gedacht: de high apex pasvorm met wimperkant geeft de beha een decoratieve touch, waardoor het elegante ontwerp absoluut onder topjes mag uitkomen!

Tot slot is de frameafwerking van de SpaBra een letterlijke “stressverlichter”. Het gewicht van de borsten wordt verdeeld over de onderborst in plaats van de schouders, waardoor een goede pasvorm en prima ondersteuning gegarandeerd wordt. Daarbij biedt de bi-stretch power tule, die voor de grotere maten aan de achterkant is verwerkt, optimale ondersteuning en flexibiliteit om aan de behoeften van alle vrouwen te voldoen.

Meer info over mey en de verdelers vind je hier.

Categorieën:
Merken: