Ontdek snel ons laatste magazine

Triumph Lift Smart

Triumph pakt uit met intuïtieve lingerie

30/10/2023

Voor lente/zomer 2024 breidt Triumph haar Smart collectie verder uit. Met de steeds evoluerende noden van de moderne vrouw in gedachten, streeft Triumph ernaar om intuïtieve lingerie te ontwikkelen die zich naadloos aanpast aan ieders individuele lichaamsvorm.

Lift Smart

De nieuwste toevoeging in het Smart gamma is Lift Smart, gemaakt met naadloos kant dat uit één stuk bestaat en vrouwelijke vormen mooi benadrukt, een prima pasvorm heeft én de buste op een uitzonderlijke wijze omhoog lift.

Deze comfortabele reeks omvat een Bandeau Maxi en een Highleg Brazilian slip, die van hetzelfde stretchy kant zijn gemaakt. De reeks heeft een smart sizing maatbereik van 01 tot 05 en verschijnt in Black, Purple en Ecru White.

Smart Active Infusion

Ook nieuw voor zomer 2024 is de Smart Active Infusion: een innovatieve collectie die in verschillende minimalistische lagen combineerbaar is. De gebruikte materialen vallen op door hun superslimme kenmerken. Voor deze collectie werd er namelijk samengewerkt met HeiQ Mint: een merk dat een biologisch gebaseerde textieltechnologie heeft ontwikkeld die ervoor zorgt dat het lichaam de hele dag door fris voelt én het product minder snel gewassen moet worden. Dit minder wassen is op zijn beurt duurzamer voor het materiaal.

Deze reeks is verkrijgbaar als hoodie, short, T-shirt en lange broek met een kleurschema van Smoky Green en Ecru White. De items kunnen gemixt en gematcht worden met zowel de Triaction activewear als met het Flex Smart aanbod.