Ontdek snel ons laatste magazine

Tom Oud

Tom Oud start eigen avontuur met Bodygarments

27/07/2023

Na 15 jaar in loondienst gewerkt te hebben voor L. Ten Cate en de laatste 10 jaar voor Sassa, besloot Tom Oud dit jaar om op eigen benen te gaan staan, met als resultaat: Bodygarments.

Tom Oud, agent van het nieuwe Bodygarments

"

In mijn zoektocht naar merken ben ik vooral gaan kijken naar een pakket waarmee ik alle segmenten kan bedienen. Ik ben dan ook zeer trots op mijn portfolio en kijk er naar uit om de collecties te presenteren aan de retailers.

"

Merken van Bodygarments

De merken die je bij Bodygarments kunt vinden, zijn:

  • Agua Bendita (nieuw in de Benelux): exclusief beach en resortwear merk uit Colombia met collecties voor dames, heren en kindjes. Er gaat veel aandacht uit naar respect voor de planeet.
  • Acquadicocco (nieuw in de Benelux): produceert sinds 1991 luxe beach en resortwearcollecties voor dames en heren. Het hoofdkantoor bevindt zich in de regio Puglia, waar ook de productie plaatsvindt: 100% made in Italy dus!
  • Ysabel Mora: Spaanse producent met collecties lingerie, beachwear, underwear, legwear en sportswear en een marge van 3.0!
  • Sassa Mode: familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar richt op kwalitatief betaalbare lingerie en beachwear voor jong en oud.
  • Nanso: Nanso staat al 100 jaar in het teken van zo natuurlijk mogelijk op het gebied van nightwear. Het merk staat voor hoogwaardige kwaliteit in een mooie mix van organisch katoen, linnen en viscose.

Contact

Tom verdeelt Agua Bendita, Acquadicocco en Sassa in de gehele Benelux, terwijl hij Ysabel Mora en Nanso enkel voor België doet.

Ben jij benieuwd naar zijn merken? Neem dan contact op via 31 (0)6-2398 2959 of tom@haarlemsgoed.nl of bezoek op 13 augustus 2023 zijn presentatiedag in het Hotel Crown Plaza in Antwerpen.