Ontdek snel ons laatste magazine

SOULWEAR by mey HW24

SOULWEAR by mey verenigt duurzaamheid en trends

19/03/2024

SOULWEAR by mey lanceert in de herfst/winter 2024 een trendy capsulecollectie onder de naam powerful nature. Deze nieuwe collectie is er voor alle yogi's, fans van meditatie, turnfreaks en athleisure-fashionista’s en combineert leisurewear, loungewear en yoga. De modieuze producten kunnen perfect worden geïntegreerd in de reeds bestaande NOS-collectie die vorig jaar succesvol op de markt kwam.

Welbevinden en verantwoordelijkheid

Bij SOULWEAR by mey staat het onderwerp wellbeing – het welbevinden van het eigen lichaam – centraal, maar ook de verantwoordelijkheid tegenover de natuur speelt een belangrijke rol. Zo worden voor de SOULWEAR producten bijvoorbeeld duurzame materialen gebruikt.

De collectie slaagt erin verantwoordelijkheid op een bijzondere manier te koppelen aan mode.

De athflow trend

SOULWEAR by mey volgt ook de actuele athflow-trend, die comfortabele en sportieve mode combineert met een elegante look. Zo kan je de sportieve outfits thuis dragen, maar ook als stijlvolle, zakelijke looks. Yogabroeken en bustiers, leggings en joggingbroeken, sweatshirts, hoodies en sneakers zijn met chique toevoegingen omgetoverd tot een statement-outfit die street én bussiness is. Het ziet er niet uit als sportkleding, maar voelt wel zo aan qua draagcomfort. Athflow is bovendien ook een echt duurzame trend, want je kan je geliefde cosy stukken gewoon blijven dragen.

Categorieën:
Merken: